weddings

a very refreshing choir

Opluistering van huwelijksmissen


Beste toekomstig gehuwden,


De leden van SingTonic, en voordien ook Otche Nach en B’Kooz, hebben reeds meer dan 25 jaar ervaring in het muzikaal opluisteren van huwelijksmissen. Nauw overleg met het trouwkoppel zorgt voor een persoonlijke en originele omkadering van de viering. Er wordt een keuze van liederen aangeboden waarbij de zang meestal wordt begeleid door onze pianist. Daarnaast staan wij steeds open voor het brengen van een lied met een speciale betekenis voor de toekomstig gehuwden.


Wenst u meer informatie omtrent de muzikale begeleiding van uw huwelijksmis door SingTonic? Contacteer ons via info@singtonic.be !


Wij hopen jullie binnenkort muzikaal te mogen bijstaan in dit bijzonder moment!


Voor meer praktische details, download onze huwelijksmis-gids.
Accompagnement  de messes de mariage


Chers futurs mariés,


Les membres de la chorale SingTonic, et auparavant d’Otche Nach et de B’kooz, ont plus de 25 ans d’expérience dans l’encadrement musical de messes de mariage. Nous attachons beaucoup d’importance à un accompagnement personnel et original de votre messe. Un large choix de chants vous est proposé, le plus souvent accompagnés par notre pianiste. Nous sommes toutefois ouverts à toute proposition de chant qui vous tiendrait à coeur.


Vous souhaitez obtenir plus de renseignements concernant l’accompagnement musical de votre messe de mariage par SingTonic? Contactez-nous en envoyant un e-mail à info@singtonic.be !


Nous espérons bientôt vous guider musicalement lors de ce moment unique de votre vie à deux!


Pour plus de détails pratiques, téléchargez notre guide de messe de mariage.


Beste SingTonic,


De muziek tijdens onze mis: wij wisten al dat het goed was, maar het was gisteren nog beter! Een heel warme dank aan het hele team. Zoveel vreugde en power, ongelooflijk en wij konden dit vanop de eerste rij getuigen. We hebben achteraf heel veel complimentjes gehad, maar alle eer gaat naar jullie.


We hebben er van genoten.


Katrien en Maxime


Copyright © All Rights Reserved